Winestar

Premium award-winning French wine in a can.

Winestar®, de eerste selectie van premium en prijswinnende Franse wijnen in een blikje

Hoe zou het zijn om van een fantastische wijn te genieten zonder dat je een fles hoeft te openen? Hoe zou het zijn als je altijd deze fantastische wijn kan kiezen uit een ‘mini wijnkelder’ in de keuken? Wat als je een handige, lichte en compacte manier zou hebben om je wijnen mee te nemen op de boot, naar een picknick of voor onderweg? Om deze redenen is Winestar® ontstaan: de eerste selectie van premium AOC (Appellation d’Origine Contrôlée) Franse wijnen, van beroemde wijnstreken, maakt het mogelijk om anders te drinken. Een glas rosé als aperitief? Een witte wijn bijpassend bij je vis, of een meer bloemige wijn die goed combineert bij je gerecht? Een glas rode wijn, op eikenhouten vaten gerijpt, met vlees?  Of om zo van te genieten. Iedereen kan kiezen.

Een blikje heeft een inhoud van 187 ml. Dit staat gelijk aan een kwart van een wijnfles, hetgeen verantwoord drinken echt mogelijk maakt. One can at a time™.

Wijn is een bijzonder gevoelig product. Het aluminium blikje is de ideale verpakking. Winestar® technologie garandeert de perfecte houdbaarheid van de wijn in blik dankzij haar specifieke coating, het resultaat van jaren in R&D, hetgeen de wijn isoleert van het metaal. Het aluminium blikje is milieuvriendelijk, 100% recyclebaar met weinig energie. Compact en licht, betekent ook een aanzienlijke vermindering van de ‘carbon footprint’. Men kan twee keer zoveel wijn vervoeren voor hetzelfde gewicht/volume.